20

Jul

2013

Robbie Williams

Ullevi

Tid: 17.30-22.30

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande drycker, underhållning, konsertbiljett i bästa kategori.

Robbie Williams äntligen till Sverige!

Robbie Williams är tillbaka! Aktuell med nya hitsingeln ”Candy” och albumet ”Take The Crown” meddelar han nu att han ska ut på sin första turné på sex år. Senast han var här var 2006 då han fyllde Ullevi två gånger om och gjorde två konserter som av många klassas som något av det absolut största och bästa någonsin på Ullevi. Denna turné är en direkt följd av det otroliga trycket på hans tre konserter i O2 Arena för en tid sedan. Säkerställ ditt VIP-paket redan idag till denna helt utsålda konsert!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före konsertstart intar vi våra platser framför scen för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett fullsatt Ullevi i sommar!

Nyhetsbrev

E-postadress: