22

Mar

2012

Robert Gustafsson

Cirkus

Tid: kl 18.00-23.00

Pris: från 2.995 kr/person ex moms

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande kaffe, underhållning, programbok och ekonomiskt bidrag till BRIS.

Robert Gustafssons 25-års jubileum!

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuder publiken på en helt nyskriven show. Här får vi träffa både nya och gamla publikfavoriter från karriären såsom ”Weiron i ottan”, ”Fred Asp”, ”Illern Göran”, ”Tony Rickardsson” och många andra.  Varmt välkomna!

Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll. Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink. Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrättersmeny med tillhörande kaffe. Under kvällen bjuds ni på underhållning och showen ser ni från era bord framför scen.  Välkomna till ett event i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: