15

Mar

2012

Robert Gustafsson

Cirkus

Tid: 18.00-23.00

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge , värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, programbok, ekonomiskt bidrag till BRIS

Robert Gustafssons 25-års jubileum!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällen bjuds ni på underhållning och showen ser ni från era bord framför scen.

 Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven show. Här får vi träffa både nya och gamla publikfavoriter från karriären såsom ”Weiron i ottan”, ”Fred Asp”, ”illern Göran”, ”Tony Rickardsson” och många andra.  Varmt välkomna! Välkommen till ett event i världsklass! Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll.

Nyhetsbrev

E-postadress: