21

Feb

2013

Rock OF Ages

China Teatern

Tid: 16.30-22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande drycker, underhållning, musikalbiljett i bästa kategori.

Rock Of Ages till Sverige!

Rock Of Ages är en varm, vild och vrålkul megamusikal, sprängfylld med rockiga världshits och perfekta powerballader som Don’t Stop Believin’, We Built This City, The Final Countdown, Wanted Dead or Alive, Here I Go Again. För Rock Of Ages 30 kanonlåtar står legendarer som Bon Jovi, Europe, Poison, Whitesnake, Journey, Styx och Twisted Sister. På scen möter du bla två av våra mest begåvade komiker såsom Johan Rheborg och Peter Magnusson. Den flerfaldigt prisbelönta Rock Of Ages har gjort press- och publiksuccé i såväl New York som London! Välkomna!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före showstart intar vi våra platser framför scen för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett fullsatt China Teatern i vår!

Nyhetsbrev

E-postadress: