11

Feb

2012

Tre Kronor – Ryssland

Ericsson Globe

Tid: 13.00 – 18.00

Pris: från 1995:-/person exklusive moms

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré via Bellingham Gate, garderob, VIP-badge , värd- och värdinneservice, exklusiv flerrätters buffé, öl/vin, kaffe, plats i sportloge, fri entré till Casino Cosmopol och ekonomiskt bidrag till BRIS.

Oddset Hockey Games!

Oddset Hockey Games är en årlig internationell ishockeyturnering för herrlandslag som hade premiär 1991 och spelas i Ericsson Globe i Stockholm. Turneringen är en del i Euro Hockey Tour och är en riktig hockeyfest som alltid levererar bra hockey och fullsatta läktare. Turneringen är även svensk ishockeys viktigaste inkomstkälla. Ta med era kunder och upplev landslagshockey när den är som allra bäst. Välkommen till ett event i världsklass!

Vi välkomnar er några timmar före match till VIP-entré Bellingham Gate på Ericsson Globe. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att bege sig till kvällens lounge där vi avnjuter en härlig flerrätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe. I god tid före tävlingsstart intar vi våra platser i egen sportloge för en oförglömlig kväll. Efteråt har vi tillgång till våra bord samt bar. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: