11

Okt

2013

SPÖK!

Cirkus

Tid: 17.00-22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrätters meny med tillhörande drycker, underhållning, musikalbiljett i bästa kategori.

Musikalsuccén SPÖK återvänder!

Musikalen Spök! hade premiär på Maximteatern i Stockholm 1981 och blev en stor publiksuccé som spelades för utsålda hus i flera år. Nu är det dags igen denna gång med Måns Zelmerlöw, Loa Falkman, Sussie Eriksson och Lena Philipsson i huvudrollen. Musikalen produceras av självaste Björn Skifs och handlar om den unge popartisten Dante som luras till slottet Bränningehus under förevändning att han där får lugn och ro att skriva nya låtar, men den egentliga anledningen är att han ska dö en fasansfull död precis som sina förfäder. Bränningehus bebos nämligen av osaliga andar!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före showstart intar vi våra platser framför scen för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett fullsatt Cirkus i höst!

Nyhetsbrev

E-postadress: