09

Feb

2012

STING

Lisebergshallen

Tid: 17.00-22.30

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge , värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv tre rätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, konsertbiljett på parkett, ekonomiskt bidrag till BRIS

”Back to Bass Tour” äntligen till Sverige!

Vi välkomnar er några timmar före konsert till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt tre rätters buffé med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och konserten avnjuter ni från parkett. Välkomna!

Efter succén med sin Nordamerikaturné under hösten kan vi nu meddela att Stings ”Back To Bass Tour” kommer till Europa i början av nästa år. Han firar 25 år som soloartist genom att spela alla hits, avskalat på ett sätt som de inte spelats på många många år. Nyligen släpptes samlingsboxen Sting: 25 Years och som en del av detta jubileum presenterar ”Back To Bass Tour” låtar som spänner över hela hans dynamiska solokarriär med allt från debuten ”The Dream Of The Blue Turtles” från 1985 till hans senaste alster. Detta till- sammans med ett urval från The Police största hits.

Nyhetsbrev

E-postadress: