14

Jun

2013

Summerburst

Stockholms Stadion

Tid: 17.00-03.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, champagne, buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning bord på stadion, värd- och värdinneservice, tillträde till officiell efterfest på Berns.

Succén Summerburst återvänder!

För tredje året i rad återkommer Summerburst. År 2013 besöker festivalen Stockholm och Göteborg. Summerburst startade 2011, en festival tillägnad elektronisk musik. Under en hel dag kokade Stockholm Stadion till tonerna av dj-stjärnorna David Guetta, Avicii, Eric Prydz, Sebjak, Adrian Lux, John Dahlbäck med flera. Succén var ett faktum och evenemanget sålde slut vilket innebar att 13 000 personer var på plats. Varmt välkomna till ännu en slutsåld upplaga av Summerburst!

Ni välkomnas några timmar före konsert till VIP-loungen där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så intar vi en härlig välkomstdrink som efterföljs av en buffé med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds vi på underhållning innan vi intar våra bord framför scen på Stockholms Stadion. Efter konserten har vi förtur och fri entré till den officiella efterfesten på Berns. Välkomna till ett fullsatt Stadion i sommar!

Nyhetsbrev

E-postadress: