15

Aug

2012

Sverige-Brasilien

Råsunda

Tid: 17.00-23.00

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, mat med tillhörande öl/vin + kaffe, intervjuer av profiler och tränare av dagens konferencier, värd- och värdinneservice, transfer till Råsunda, matchbiljett på långsida, ekonomiskt bidrag till BRIS organisation.

Brasiliansk Hetta
Dags för den avslutande matchen på anrika Råsunda. En arena som har gett oss ofantligt många minnesvärda kvällar sedan 30-talet. Avslutningsfesten blir en repris av VM-finalen från 29 juni 1958. Brasilien tar med sig Jogo Bonito, det vackra spelet, trummorna, samban, klackarna och det vackra spelet för att fira nedläggningen av stadion där Pelé slog igenom och de tog sin första VM-titel. Missa inte denna historiska match på ett kokande Råsunda denna augustikväll. Låt oss sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna mycket speciella kväll.


Ni hälsas välkomna några timmar före match till VIP-loungen. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att ta del av kvällens uppladdning inför denna mycket spännande match. Här serveras en utsökt flerrätters buffé med tillhörande drycker samt kaffe. Under evenemanget så kommer kvällens konferencier att presentera en rad spännande och initierade intervjuer av tränare & profiler. I god tid innan match så tar våra smidiga transferbussar oss snabbt och effektivt till Råsunda för en oförglömlig upplevelse.

Nyhetsbrev

E-postadress: