09

Okt

2014

Sverige-Ryssland

Friends Arena

Tid: 17.00-22.00

Pris: Kontakta Oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, flerrätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra matchbiljett.

Äntligen dags för ett rafflande EM-kval
Äntligen dags för EM-kval. EM 2016 är ett mästerskap vi inte ska kunna missa då det utökats med ytterligare 8 lag och det nu är 24 länder som kommer att delta i Frankrike. Det blir totalt 9 grupper varav 8 med 6 lag samt 1 med 5 lag. Vi inleder med tuffaste möjliga motstånd då vi möter Österrike borta och Ryssland hemma i höst. Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster i höst då vi tar emot gruppfavoriten Ryssland på ett fullsatt Friends Arena. Varmt välkomna!

Ni hälsas välkomna några timmar före match till VIP-loungen. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att ta del av kvällens uppladdning inför denna mycket spännande match. Här serveras en utsökt flerrätters buffé med tillhörande drycker samt kaffe. Under evenemanget så kommer kvällens konferencier att presentera en rad spännande och initierade intervjuer av tränare & profiler. I god tid innan match så intar vi våra platser på Friends Arena för en oförglömlig upplevelse.

Nyhetsbrev

E-postadress: