01

Jun

2014

Sverige-Belgien

Friends Arena

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, flerrätters buffé med tillhörande drycker, värd- och värdinneservice, underhållning, bra matchbiljett, tillgång till bar.

Belgien VM-genrepar på Friends Arena!

Knappast någon har väl missat det belgiska landslagets framfart i världsfotbollen. Belgien vann sin VM-kvalgrupp klart före bland andra Kroatien och Serbien – och utan att förlora en enda match. Några tippar till och med att det nya ”poplandslaget” kan vara att räkna med när VM-medaljerna ska delas ut i Brasilien i sommar. Men allra först ska alltså Belgien besöka Stockholm. Den första juni marscherar därför världsstjärnor som Chelseas Eden Hazard, Manchester Citys Vincent Kompany och Bayern Münchens Daniel van Buyten in på Friends Arenas gräs.

Ni hälsas välkomna några timmar före match till VIP-loungen. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att ta del av kvällens uppladdning inför denna mycket spännande match. Här serveras en utsökt flerrätters buffé med tillhörande drycker samt kaffe. Under evenemanget så kommer kvällens konferencier att presentera en rad spännande och initierade intervjuer av tränare & profiler. I god tid innan match så intar vi våra platser på nya Friends Arena för en oförglömlig upplevelse.

Nyhetsbrev

E-postadress: