06

Sep

2016

Sverige-Holland

Friends Arena

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I paketet ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, flerrätters buffé signerad Operakällaren med tillhörande drycker, underhållning, bästa möjliga matchbiljett, värd- och värdinneservice.

Dags för rafflande VM-kval i fotboll

Äntligen dags för VM-kval i fotboll. Fotbolls VM avgörs i Ryssland mellan den 8 juni – 8 juli 2018. Sverige har denna gång fått en rekordtuff lottning med Frankrike, Holland, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg i samma grupp. Som om inte detta vore nog går bara gruppettan direkt till Fotbolls-VM. Kvalet startar med en riktig rysare mot Holland på Friends Arena. Ett Holland som missade fotbolls-EM i Frankrike och säkerligen är ute efter revansch. Missa inte denna rafflande kvalmatch. Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster!

Vi välkomnar er några timmar före matchstart till Friends Arena där värdar från Park1 hälsar välkomna. Vi fortsätter kvällen med en härlig flerrätters buffé signerad Operakällaren som står uppdukad hela kvällen för oss med tillhörande drycker. Under kvällen tar vi del av underhållning och god tid före matchstart intar vi våra platser för en oförglömlig kväll. Varmt välkomna till ett fullsatt Friends Arena i september!

Nyhetsbrev

E-postadress: