28

Maj

2014

Danmark-Sverige

Köpenhamn

Tid: 17.00-22.00

Pris: Kontakta Oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, flerrätters buffé med tillhörande drycker, underhållning, matchbiljett, värd- och värdinneservice.

Första VM-kvalet på nya Friends Arena
I maj är det dags för ett hett nordiskt derby. Danmark har vunnit de tre senaste landskamperna länderna emellan, den senaste svenska segern var den omtalade och avbrutna EM-kvalmatchen i juni 2007. Totalt sett har Sverige dock plusstatistik i landskamperna, 46 segrar och 39 förluster. Landskampen mot Danmark blir dessutom en jubileumsmatch då det danska fotbollförbundet fyller 125 år i maj. Danmark valde även att fira sitt 100-årsjubileum 1989 med en landskamp mot Sverige – och just den gången fick Danmark fira rejält med seger 6-0. Varmt välkomna till ett rafflande nordiskt derby i heta Köpenhamn!

Ni hälsas välkomna några timmar före match till VIP-loungen. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att ta del av kvällens uppladdning inför denna mycket spännande match. Här serveras en utsökt flerrätters buffé med tillhörande drycker samt kaffe. Under evenemanget så kommer kvällens konferencier att presentera en rad spännande och initierade intervjuer av tränare & profiler. I god tid innan match så intar vi våra platser på nya Friends Arena för en oförglömlig upplevelse.

Nyhetsbrev

E-postadress: