15

Okt

2013

Sverige-Tyskland

Friends Arena

Tid: 16.30-22.30

Pris: Kontakta Oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, flerrätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, intervjuer av profiler och tränare av dagens konferencier, värd- och värdinneservice samt bra matchbiljett

Första VM-kvalet på nya Friends Arena
En tuff kvalgrupp säger många om Sveriges grupp inför VM i Brasilien 2014. Nio gruppsegrare går direkt vidare, de bästa tvåorna spelar playoff och kvalets sämsta tvåa får inte följa med alls. Missa inte spänningen, följ landslagets resa mot VM i Brasilien. Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster!

Ni hälsas välkomna några timmar före match till VIP-loungen. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att ta del av kvällens uppladdning inför denna mycket spännande match. Här serveras en utsökt flerrätters buffé med tillhörande drycker samt kaffe. Under evenemanget så kommer kvällens konferencier att presentera en rad spännande och initierade intervjuer av tränare & profiler. I god tid innan match så intar vi våra platser på nya Friends Arena för en oförglömlig upplevelse.

 

Nyhetsbrev

E-postadress: