24

Jan

2015

UFC Fight Night

Tele2 Arena

Tid: 23.00-04.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, sittandes flerrätters buffé med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bästa placering under matchen.

 Upplev ”The Mauler” på hemmaplan!

Alexander ”The Mauler” Gustafsson är tillbaka! Äntligen får vår svenska stjärnfighter återigen visa vad han går för på hemmaplan. Den 24 januari äntrar han Oktagonen på Tele2 Arena och för motståndet står tredjerankade Anthony ”The Rumbler” Johnson. Detta blir den största UFC-galan någonsin i Europa, den näst största genom tiderna. Vinnaren belönas dessutom med en titelmatch. ”The Mauler” sammanfattar det bäst själv: ”It´s going to be an epic event”. Varmt välkomna till ett fullsatt Tele2 Arena!

Vi välkomnar er några timmar före match till kvällens VIP-lounge. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att slå sig till bords där vi avnjuter en härlig flerrätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe. I god tid före tävlingsstart intar vi våra platser för en oförglömlig kväll. Efteråt har vi tillgång till våra bord samt bar. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: