21

Dec

2012

Ulf Lundell

Cirkus

Tid: 17.00-22.00

Pris: Kontakta Oss

I priset ingår deltagande på det officiella VIP-evenemanget, VIP-badge, garderob, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning.

Det är i år 30 år sedan ”Kär & Galen” och ”Öppna Landskap” och i snart 40 år har vi kunnat följa Lundells unika och mångfacetterade karriär genom olika konstnärliga uttryck. Via skivor, böcker, poesi, måleri och pjäser har han ständigt varit närvarande och beredd att kommentera sin samtid på sitt personliga sätt. Den här gången gör han det i 22 nyskrivna låtar och här finns både ilska, frustration och funderingar om företeelser och tillstånd i Sverige och världen 2012. I december gör han sin enda spelning i Stockholm på Cirkus. En konsert som sålde slut på en halvtimme!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och showen avnjutes från era bord framför scen. Välkomna till ett fullsatt Cirkus i höst!

Nyhetsbrev

E-postadress: