23

Feb

2012

XL-galan

Ericsson Globe

Tid: 17.30 – 22.00

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré via Bellingham Gate, garderob, VIP-badge , värd- och värdinneservice, exklusiv flerrätters buffé, öl/vin, kaffe, plats i sportloge, fri entré till Casino Cosmopol och ekonomiskt bidrag till BRIS.

Friidrott i Världsklass!

I februari är det friidrottsfest i Ericsson Globe. Då avgörs XL-Galan som är en av de absolut bästa inomhustävlingarna i världen. Genom åren har åskådarna fått uppleva en rad nya rekord på Globens snabba banor. Det har blivit inte mindre än 7 världsrekord och 26 svenska rekord. Galan är alltid fullsatt och rankas som världen tredje största inomhusgala. Välkommen till ett event i världsklass! Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll.

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-entré Bellingham Gate på Ericsson Globe, efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att bege sig till kvällens lounge där vi avnjuter en härlig flerrätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe. I god tid före tävlingsstart intar vi våra platser i egen sporloge för en oförglömlig kväll. Efteråt har vi tillgång till våra bord samt bar. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: