Personalresan till Milano!

Ett av Sveriges största byggbolag behövde göra något riktigt speciellt för sin personal. Vi på Park1 skräddarsydde då en VIP-resa till Milano för hela personalen. Vi mötte upp redan på flygplatsen, tog hand om incheckningen på ett smidigt sätt och när vi landade på Malpensa hade vi snabba och smidiga transferbussar som tog oss till vårt hotell.

Resan innehöll något för alla

Ett gediget innehåll väntade personalen då vi inledde med en oerhört charmig stadsrundtur med en av Milanos mest välkända guider. I den varma höstsolen fick vi uppleva allt vad Milano har att erbjuda innan det var dags för en underbar lunch.

Under kvällen bänkade vi oss på San Siro för att se Zlatans Milan utklassa gästande Palermo med 3-0. Att Zlatan stod för två viktiga framspelningar gjorde inte saken sämre.

Vackra Comosjön!

Efter en blöt kväll på stan var det dags att hoppa på det mysiga tåget som tog oss till den sömniga lilla staden Como och den mycket kända Comosjön, där vi fick njuta av en härlig lunch med tillhörande prosecco! Under dagen fanns även möjlighet att upptäcka denna mysiga stad och vi intog även en ”gelato” i höstsolen!

Efter en mycket speciell middag med avsmakning av italiensk skinka, ostar och viner var det dags att bege sig tillbaka till Sverige under måndagen fylld av härliga minnen och upplevelser!

Låter detta intressant för ert företag? Kontakta oss redan idag.

Nyhetsbrev

E-postadress: