Samarbetspartners till Park1 Hospitality

Genom att ständigt utöka och förnya våra samarbetspartners kan vi på Park1 Hospitality erbjuda våra kunder bästa möjliga evenemang, med skräddarsydda lösningar unikt för just dig och ditt sällskap.

Cirkus – ett långvarigt samarbete

Park1 Hospitality samarbetar med Cirkus sedan flera år tillbaka, vilket innebär att vi alltid kan erbjuda våra kunder officiella VIP-paket till allt som händer på Cirkus, och det till extra bra priser. Vi hjälper till med skräddarsydda lösningar unikt för dig som kund. Datum, utförande och tillbehör bestämmer vi tillsammans.
Cirkus ligger på Kungliga Djurgården och invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Med åren har Cirkus blivit ett ”allaktivitetshus” med evenemang som spänner över genrerna konserter, kongresser, TV-inspelningar, teater, musikaler och shower.

Oscarsteatern – 100 årig jugendpärla

Samarbetet mellan Park1 Hospitality och Oscarsteatern möjliggör otroliga lokaler för Park1 Hospitalitys kunder, likväl som paketerade VIP-lösningar till de allra största musikalerna.
Oscarsteatern är en 100-årig jugendpärla som erbjuder förstklassig underhållning och fräscha mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Största succén genom tiderna är Andrew Lloyd Webbers “Phantom of the Opera”. 2006 firade Oscarsteatern 100-årsjubileum genom musikalen – “Singin in the Rain”.

China Teatern – shower och musikaler från Stockholms hjärta

Samarbetet mellan Park1 Hospitality och China Teatern inleddes med fokus på att bredda Park1 Hospitalitys produktportfölj och erbjudanden gentemot sina kunder.
Samarbetet medför tillgång till attraktiva shower och musikaler på China Teatern i centrala Stockholm. Allt paketerat i unika VIP-lösningar utifrån kunders efterfrågan och behov.
China Teatern byggdes mellan 1926-1928 och invigdes med Greta Garbo och John Gilbert i stumfilmen “Anna Karenina”. Just namnet China kom från en samtida berömd teater i San Fransisco med samma namn.

Hotell Gothia Towers – nordens största

Samarbetet mellan Park1 Hospitality och Hotell Gothia Towers inleddes med fokus på att erbjuda kunder inkvartering till bra priser under stora konserter och evenemang i Göteborg. Vår produktportfölj erbjuder även hjälp vid konferenser, middagar och nattklubbsbesök, oavsett om det är på Gothia Towers, eller i Göteborg i allmänhet.
Gothia Towers är nordens största hotell. Hotellet erbjuder 704 förstklassiga hotellrum och sviter, sju populära barer och restauranger, 50 konferenslokaler för upp till 1500 deltagare och unika möjligheter till konferens och kongress. Ett perfekt alternativ till såväl små som stora möten.

Hamburger Börs – satirshowens hemmaplan

Park1 Hospitality och Hamburger Börs samarbete sträcker sig många år tillbaka i tiden. Samarbetet innebär att kunder till Park1 Hospitality erbjuds paketerade VIP-lösningar runt allt som händer på Hamburger Börs, samt skräddarsydda lösningar för användning av Hamburger Börs vackra lokaler.
Hamburger Börs fanns redan på 1730-talet, men då under namnet ”Neschers källare”. Den trivsamma lokalen som idag är känd under namnet Hamburger Börs var en etablerad stockholmskrog redan under 1890-talet. Sedan dess har många av Sveriges största artister framträtt i lokalen, inte minst har den omtalade satirshowen ”REA” gjort sig hemmastadd på Hamburger Börs scen och utspelats för tusentals besökare, otalet kvällar genom åren. 

 

Nyhetsbrev

E-postadress: