MÅNS ZELMERLÖW | Julshow

Denna gång har vi äran att presentera ett riktigt lyckopiller med den ständigt aktuella Måns Zelmerlöw på scenen i en modern och kvalitetssmyckad show.

I en lyxig känsla av Las Vegas och Dry Martinis i jultappning från ett julskimrande ”Börsen” så utlovar vi yppersta kvalitet med en av Sveriges i särklass bästa estradörer i sann Crooner anda. Showen kommer inte
att göra någon besviken där Måns och band med gästartister kommer att göra jullåtarna du vill höra i fantastiska arrangemang och definitivt även Måns alla hits, självklart så bjuder Måns frikostigt på sig själv med både humor och glädje i en ambition att festen skall vara total för alla och envar i salongen. En show och en upplevelse ”extra ordinarie” så är det här julshowen som har allt, för dig och dina vänner, sällskap eller kollegor.

– Att Måns Zelmerlöw gör entré på Hamburger Börs anrika scen känns fullkomligt naturligt, Måns är en av våra absolut största och bästa sång- are, en fullfjädrad artist som går rakt i fotspåren av andra fantastiska artister som stått på vår scen, Frank Sinatra, Liza Minelli, Sammy Davies, Chaka Khan, Tony Bennet, Jerry Williams, Orup, Lena PH för att nämna några, säger Mikael Gordon – Solfors producent på Hamburger Börs

– Att få en egen show på Hamburger Börs och gå i traditionen av några av världens och Sveriges största artister som stått på den scenen känns som en ära, jag tar med mig några av Sveriges mesta och bästa musikers och dessutom som kronan på verket, mina personliga val av gästartister som inte kommer att göra någon besviken, eller rättare sagt som verkli- gen kommer att få mig triggad, utmana mig till att ge er det bästa jag kan. Jag ser fram emot denna Jul 2021 säger Måns Zelmerlöw.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du är intresserad av MÅNS ZELMERLÖW | Julshow så hör vi av oss.
Scroll to Top

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi dig!