Skräddarsydda VIP-paket för maximerad kundrelation

Park1 Hospitality erbjuder sina kunder en attraktiv plattform kring de största och mest attraktiva sport- och nöjesevenemangen. Evenemangen utformas specifikt för dig som kund – med fokus på att maximera just er kundrelation.
Park1 Hospitality jobbar aktivt med produktion och genomförande av sina evenemang. Alla kunder har rätt till skräddarsydda lösningar som VIP-paketeras för maximal upplevelse. Under evenemangen närvarar Park1 Hospitality med full service, oavsett vart, när och hur.

Samarbetsavtal som ger trygghet

Park1 Hospitality lägger stor vikt vid att skapa trygga förhållanden för sina kunder. Den attraktiva plattformen erbjuder evenemang i världsklass kring både sport- och nöjeshändelser, med stora officiella samarbetsavtal i ryggen. Avtalen skapar trygghet och kvalitetssäkrar de evenemang som bokas.
Park1 Hospitality är officiella samarbetspartners till Sveriges största aktörer inom sport- & nöje. Några av dem är Cirkus, Oscarsteatern, Ericsson Globe, Live Nation och China Teatern. Park1 Hospitality producerar, säljer och genomför VIP-evenemang men hjälper dig även med konferenser och företagsresor runt internationell fotboll, formel 1, hockey VM och mycket annat. För varje sålt evenemangspaket skänker Park1 Hospitality ett ekonomiskt bidrag till BRIS. Ett avtal som medför att Park1 Hospitality kan erbjuda evenemang som bär på det sociala ansvaret, samtidigt som det ger BRIS en möjlighet att nå ut med sitt budskap i det svenska näringslivet.

Vilka är Park1 Hospitality?

Max driver Park1 Hospitality.  Max har lång erfarenhet från branschen och har tillsammans medverkat på hundratals evenemang genom åren. Evenemang som alltid lägger 100 procent fokus på sina kunder och den maximerade kundrelationen. Lär känna ägaren in på skinnet!
In på skinnet med Max Bergström

Nyhetsbrev

E-postadress: