Om oss

Vår ambition är att skapa en upplevelse för alla era sinnen, innehållande fantastisk underhållning, oslagbara intryck och makalösa smaksensationer. Ni står i centrum hela kvällen och vi garanterar er ett oförglömligt äventyr, vare sig ni bokar ett evenemang för två personer – eller för hela ert företag.

Vi erbjuder er en attraktiv plattform kring de största och mest attraktiva sport- och nöjesevenemangen. Evenemangen utformas specifikt för er som kund – med fokus på att maximera er kundrelation, där ni sätter kunden i fokus.

Vi jobbar aktivt med produktion och genomförande av våra evenemang och erbjuder alla kunder möjligheten till skräddarsydda lösningar som VIP-paketeras för den maximala upplevelse.

Vill ni se en av säsongen mest recenserade krogshower från arenans bästa platser med en tillhörande utsökt middag? Eller den mest åtråvärda konserten för säsongen med egen ingång och loge? Vi kan skapa det mesta av era önskemål och ge er en upplevelse ni och era kunder sent kommer glömma.

Under ert evenemang är vi på plats och närvarar med full service, oavsett vart och när.  

Vi skapar evenemang i världsklass!

Samarbetsavtal som ger trygghet.

Vi lägger stor vikt vid att skapa trygga förhållanden för våra kunder. Den attraktiva plattformen erbjuder evenemang i världsklass kring både sport- och nöjeshändelser, med stora officiella samarbetsavtal i ryggen. Avtalen skapar trygghet och kvalitetssäkrar de evenemang som bokas.

Park1 Hospitality är officiella samarbetspartners till Sveriges största aktörer inom konferens, resor, sport- & nöje

Gör ditt nästa event mer minnesvärt!

Rulla till toppen

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi dig!